Samarbejde med
fysioterapeut

Holdbeskrivelse BabyTummel:
Hos CMS Entertainment kan I som forældre gå til BabyTummel. Det er her baby lærer sin krop at kende – og I lærer en masse om grundmotorik og bevægekvalitet. Som sidegevinst vil I blive endnu bedre til at læse babys signaler, som opbygger både tillid og tryghed.

BabyTummel er en perfekt blanding af viden om god motorisk udvikling samt masser af inspiration til lege og øvelser. Altsammen noget der underbygger babys kropsstabilitet og stimulerer primære sanser. Når disse sanser stimuleres, fodres hjernen med erfaringer, og disse erfaringer danner grundlag for vores gode kropskontrol og grundmotorik, når vi bevæger os. Kropskontrol og grundmotorik er afhængig af at hjernen har masser af erfaringer at trække på, når denne skal planlægge og justere kroppens bevægelser.

Men husk at alle børn er forskellige, og her er det ikke vigtigt hvornår baby rammer de forskellige milepæle, men mere at det opnås med god kvalitet, netop så baby får den bedste start på sin motoriske rejse.
Det er vigtigt at I som forældre får ro i maven, og oplever den fantastiske nærkontakt der skabes sammen med jeres baby på tumleholdene.
Tumleholdene er opdelt i et mini (2-5 mdr.) og midi 5-10 mdr.) På den måde sikrer vi, at niveauet passer til din babys alder og udvikling.

I er altid velkommen til at tage kontakt til mig, hvis I har spørgsmål. Besøg gerne min facebookside ”Fysioterapeut Camilla K.L” for yderligere information om opstart, priser, forløb og drop-in hold mv. Tilmelding foregår via messenger.

Holdbeskrivelse BarselsDans:
Kom og vær med på et anderledes efterfødselshold, der giver en masse hyggelige stunder, samtidig med at du får rørt dig. Vi skal bevæge hele kroppen til god musik – alt lige fra retro til latinamerikanske rytmer, og vi holder det på et niveau, hvor alle kan være med. Du behøver altså ikke have tidligere danseerfaring eller stor rytmesans – du skal bare komme lige som du er, og have en fest sammen med dit barn. Kombinationen af lækker musik og bevægelse i kroppen efter en graviditet og fødsel er helt fantastisk, og du bliver fyldt op af energi.

Da der på timen også vil være fokus på træning af kernemusklerne (herunder bækkenbunden), vil du også komme til at møde Pilates og Yoga inspirerede øvelser samt få fitness elementer.

Vi skal både danse med og uden baby, så timen vil også stimulere babys primære sanser. Du bestemmer selv, om du ønsker at danse med bæresele/vikle eller ej. Når baby ligger på gulvet er han/hun også underholdt.

Om mig:
Jeg blev færdiguddannet fysioterapeut i 2018 og arbejdede som ansat på privat klinik i Løgumkloster. Efter et års tid søgte jeg nye udfordringer, og muligheden bød sig for at gå selvstændig. Derfor har jeg siden 2019 arbejdet som indlejer, primært på en klinik i Aabenraa, hvoraf jeg sideløbende har forskellige aftaler bl.a. i Haderslev. Jeg er derfor meget stolt af at være en del af CMS Entertainment. I min dagligdag er kalenderen fyldt op med individuel patientkontakt samt undervisning af forskellige målgrupper i holdtræningsregi. Mit helt store fysioterapeutiske interesseområde er graviditet, efterfødsel og babymotorik. Jeg har igennem årene tilegnet mig viden gennem efteruddannelse og kurser – og stræber altid efter, at blive endnu klogere og dygtigere på området. Det er et meget spændende felt og utroligt livsbekræftende, at følge kvinden fra graviditeten, til hun holder sit lille barn i armene. Siden jeg var barn, har jeg danset og dyrket gymnastik. Det var derfor meget naturligt for mig, at jeg i 2012 startede som instruktør på flere forskellige holdtyper i både idrætsforeninger og fitnesscentre. Dermed har jeg en bred erfaring indenfor bl.a. pilates, fitnessdans og generel funktionel træning.

Du kan møde mig hos CMS Entertainment på de forskellige barselshold. Det er hold indenfor dans, efterfødselstræning og BabyTummel. Udbudet af holdene kan variere, og nye tiltag vil tilføjes løbende. Der vil være et udbud af hold, der både kan tilbydes som et forløb og som et enkelt “drop-in”.

Hold øje med hjemmesiden og min egen facebook side “Fysioterapeut Camilla K.L” for yderligere information om de forskellige hold samt opstart mv.